TF Kallyas - шаблон joomla Форекс

PADDY O'PRADO (Kaybettik)

TÜRKİYE DEN DÜNYADA İLK 100'e GİREBİLEN ( 61. SIRADA ) TEK AYGIR

2007 doğumlu olan Paddy O’Prado, Amerika da çim pistte tek akla gelen Aygır hattı olan EL PRADO nun oğludur. El Prado’dan kısaca bahsedelimki, Paddy O’Prado nun asıl kendi özelliklerine geçmeden kısa bir ısınma olsun. Kısa olsun ki hem sıkmayalım, hemde daha detaylı inceleme arzu edenler bunu Analiz bölümünde bulabilsin.

El Prado 1991 İrlanda Şampiyon 2 yaşlı tayı olup, Sadler Wells’in ABD ye giden ve orada en başarılı yavrularını veren aygırdır. Günümüzde ABD’deki tüm Çim Grup Yarışları English Channel ve El Prado nın oğul veya torunları tarafından domine ediliyor.

4 yıldır ABD de açık ara 1. Sıradaki KITTEN’s JOY (aşım ücr.100.000$) , (aynı zamanda Galileo’nun ardından Dünya 2.)

9 kere GR.1 galibi 2015 ve 2016 Eclipse Yılın Atı SONGBIRD (4.692.000$) ile 5 kere GR.1 Galibi RACHEL ALEXANDRA (3.506.730$) ’nın babası;  İlk 5 ten hiç düşmeyen  

MEDAGLIO D’ORO (5.754.720$) (aşım ücr.150.000$),

Çakal Carlos gibi birçok şampiyonun babası ARTIE SCHILLER,

Strike the Gold’un kısrak babası olarak en yüksek kazançlı torunu BORREGO (2.052.000$)………….

Paddy O’Prado nun Baba kardeşlerinden bazılarıdır.

 

Peki annesi kim PADDY’nin (ABD deki lakabıyla) ?  GR.2 ve GR.3 Galibiyetleri bulunan FUN HOUSE (432.922$)…Bu kısrak Paddy O’Prado dan 4 yıl sonrada 2011 yılında ; Eclipse 2014 Şampiyonu 5 kere GR.1 Galibi UNTAPABLE ‘ı (3.926.625$) verecektir. Untapable’ın babasının TAPIT olması, ileriki yıllarda en başarılı eşleşmeleri yakalamak adına , bizim;  PULPIT’in ABD deki en yüksek kazançlı Aygır oğlu Breeders Cup Galibi CORINTHIAN’ı da aynı yıl ithal etmemizin en önemli nedenlerindendir.

VE PADDY…..O zaten Şampiyon olmak için hazırlanmıştı.

50.000$ ikramiyenin altında hiç koşmadı….Handikap,Şartlı hatta Kısa Vade dahi koşmadı

Maiden dan 150.000$ lık ÇİM GRUP YARIŞ Galibiyetiyle çıktı….Bir sonraki yarışı Sentetik Pistte 750.000$ GR.1 İkincilik

Bir sonrası Dünyanın En Popüler  Yarışı, KUM Pistte 2.000.000$ lık KENTUCKY DERBY GR.1 de Üçüncülük

Ve ÜSTÜSTE ÇİM DE 3 GRUP GALİBİYETİ..….GR.2 Colonial Turf, GR.2 Virginia Derby, GR.1 Secreteriat Stakes

Arkasından ÇİMDE GR.1 J.Hirsch İkinciliği  ve GR.2 Dixie Stakes Galibiyetleri…..

Araya sıkışmış Kaba KUM da bir nazarlık... 5.000.000$ lık ABD nin en yüksek ikramiyeli yarışı BREEDERS CUP CLASSIC te Beşincilik, Zenyatta ve Blame’e az farkla geçilirken.. o kadarda olsun.

O Her pistte vardi. ÇİM, KUM, SENTETİK…Evet Çim de çok daha iyi ama Kumda dahi, hemde 2000 metrelik Kentucky Derby ve Breeders Cup Classic te bile o hep en üst sıralarda idi.

 

Ve GRİ FIRTINA Hara Yaşamına 2012 de başlar….

Daha 10 yaşında… daha 3. Jenerasyon tayları yeni koşmaya başladı, sadece 204 tane (09/09/2017 itibarı ile)….

Ve o 2017 Aygır Sıralamasında DÜNYA da  ilk 100 de (61.sıra 09/09/17 itibarı ile)……….Tevazu gösteremeyiz Türkiye den başka girebilen yok, hemde 1000'in üzerinde Tay vermişler dahil…….

ve PADDY’nin yariş yaşamı başlamamış yada yaşına gelmemiş 250 tay var geride ABD ve Diğer Ülkelerde……EVET TAM 542 KISRAK çekildi PADDY ye 4 YILDA

Yarış hayatları daha yeni başlamış 204 Tay ile yapılan 6.200.000$ ki, 2017 sonunda Kosan Başı Kazanç 40.000$ ı toplam kazanç 7-8 Milyon $'ı bulacak. Tayları na genellikle hem Gri Donunu hem son 100m Sprinter Özelliği veren Dominant bir Aygır.

Biz bu Aygır’ı önemli fedakarlıklar yaparak getirdik. Merak edilen alım fiyatını anlaşma gereği zikredemeyiz ancak Alım Anlaşmasında ‘’Geri Alım Hakkı’’ dahil önemli tavizlerde vermek zorunda kaldık,çünkü PADDY yi çok istedik.

Evet başka Şampiyonlarda geldi Türkiye ye geçmişte, ama 10 yaşında değil, çok daha ileri yaşlarda. Biz vasat olanı değil, gönderilmek isteneni değil , En İyilerden birini GENÇLİĞİNDE Türkiye ye kazandırmak istedik. 

http://www.thoroughbreddailynews.com/tdn-sire-stats/?txbYear=2017&crops=0&sbYear=2017&suesReportType=1&northAmericanOnly=3&txbFoaledRacing=NHB&foaledRacing=NHB&selOrderBy=5&crop_year=0&northAmericanOnlyCropYear=

3&northAmericaAndEu=NHB&selOrderByCropYear=1#tot

 

1.       Anne  -  FUN HOUSE – 432.922$ Kazanç -  29 Start: 5 Birinci – 11 İkinci – 6 Üçüncü

                                         GR.2 Buena Vista H. Galibi, GR.2 Santa Ana H. 2.

               Yavruları :        Untapable (3.926.625$/Tapit)- 2014 ECLIPSE Yılın Dişi Atı  5 GR.1/3 GR.2 Galibi

 

                                         Paddy O’Prado (1.721.297$/El Prado)  AYGIRIMIZ

 

                                          Untapped (71.100$/Tapit).             Wild Chant (67.865$/War Chant)

                                          Double Tapped(24.937$/Tapit).     Highlandbro(6.130$/Street Sense)

 

 2.        Anne -      BISTRA  -      62.250$ Kazanç -  7 Start :  3 Birinci – 3 Üçüncü

                   Yavruları :    Fun House (432.922$/Prized) – 1. Anne

 

                                          Early Flyer (371.140$/Gilded Time) – GR.2 ve GR.3 Galiniyetleri – AYGIR

 

                                          Rush Around (156.057$/Wild Rush) -     Roundabout (133.059$/Kris S)

 

                                          Alize(29.385$/Lord Carson)- My Secret-Manoush-Fly So Free’nin Annesi

 

 3.        Anne -   CAROLS CHRISTMAS -  39.170$ Kazanç -  12 Start : 4 Birinci – 3 İkinci

                                 Yavruları :  Olympio (1.456.345$/Naskra) – GR.1 Hollywood Derby, GR.2 Arkansas Derby, GR.2   

                                                                    American Derby, GR.2 Malibu St…vs Toplam 8 Grup Galibi  -  AYGIR 

                                                   Call Now (368.765$/Wild Again) -    GR.2 ve çeşitli Stakesler- GR.1 Ikinciliği

                                                   Carols Wonder(117.160$/Pass theTab)- GRUP dereceleri – AYGIR Yavruları

                                                   Christmas Star(48.450$/Star De Naskra) – AYGIR Cuvee ve Will He Shine Annesi                                                        

 

Evcimen Harasının yeni aygırlarından Paddy O’Prado yarış yaşamında üst üste üç Grup yarış birinciliğini biri de G1 olmak üzere çimde kazanarak dikkat çekmiştir. Şüphesiz en ilgi çekici yarış performansı da, her ne kadar kazanamamış olsa da, Kentucky Derby gibi çok önemli bir klasikte elde ettiği üçüncülüğüdür.

Hara yaşamında denenmiş bir aygır olan Paddy O’Prado’nun hangi soy yapısındaki kısraklarla uyum sağlayabileceği sorusunun cevabına, kuşkusuz sınıf koşularda başarı göstermiş yavruları önemli bir destek olacaktır.

Ayrıca harika bir aygır olan babası El Prado ve diğer soy elemanlarının da verileri de analizde zaman zaman değerlendirilebilecektir. Gerek Paddy O’Prado gerekse de El Prado’nun sınıf koşularda başarı elde etmiş yavruları ve bu isimlerin ilk iki kısrak babalarına ait listeyi analiz sonunda bulmak mümkündür.

Paddy O’Prado’nun aygırlık kariyerinde şu an için en iyi yavrusu konumunda olan Cherry Wine’nın kısrak babası olan Unbridled’s Song, aygırın diğer en başarılı yavrusu Sutton’s Smile’ın da kısrak babasıdır.

Cherry Wine’ın tam kardeşi olan Sweeping Pady de, Paddy O’Prado’nun gayet başarılı bir temsilcisidir ve aygırın en başarılı üç yavrusunda kısrak babalarının Unbridled’s Song olması dikkat çekicidir.

Bir başka dikkat çekici nokta da, Paddy O’Prado’nun bahse konu üç temsilcisinin de anne hatlarında 9-f familyasından gelmiş olmalarıdır. Konuya bu açıdan yaklaştığımızda Ed Johnson isimli sınıf koşu performanslı Paddy O’Prado tayının da bu familyadan geldiği görülecektir. Şu an için 12 sınıf koşu performanslı Paddy O’Prado tayının dördünde, yani üçte anne nesillerinin 9-f familyasından gelmesi dikkat çekici.

Pedigrisinde Raise a Native hattından gelen isimler bulunmayan Paddy O’Prado , bu hattan gelen aygırlar ve onların temsilcileri ile de uyum sağlama olasılığına sahiptir.

Kendi aygırlık kariyerinde de bunu zaman zaman karşımıza çıkarmıştır başarılı ürünlerinde. Bu bağlamda Above Fashion, O'Maggi, Glitter O’Prado, Princess O’Prado, Hala ve Sweeping Paddy gibi başarılı ürünlerinde bahsedilen hattın izlerini görmek mümkündür ve tabi ki yukarıda Unbridled’s Song vasıtası ile zikredilen atların pedigrilerin de de. Zira bu aygır da Raise A Native hattından gelmedir.

Kuşkusuz Raise A Native hattı günümüzde çeşitli kollara ayrılmıştır ve bunlar içinde en uyum sağlayabilecek olanı tespit etmek, konuyla ilgilenenlerin ilgi alanında olacaktır. Bu durumda Unbridled’s Song’un pedigrisi ayrı bir incelemeye değer.

Paddy O’Prado’nun başarı sağlayabileceği kısrak hatlarının tespitinde babası El Prado’nun da verilerine göz atmak, başarıyı yakalama adına destek sağlayıcı olabilecektir.

El Prado’nun başarı gösterdiği aygır hatlarını incelediğimizde özellikle Roberto hattının çeşitli kollarından gelen isimlerin karşımıza çıktığı görülmektedir. Kitten’s Joy, Winter Memories, Asi Siempre gibi G1 galibi taylarının yanı sıra G2 galibi Senor Winger isimli El Prado temsilcilerinin kısrak baba hatları Roberto hattından gelmektedir.

Bu noktada akıllara şöyle bir şey gelebilir, Paddy O’Prado’nun kısrak baba hattı da Roberto’dan gelmektedir. O halde Paddy O’Prado eğer Roberto kanı taşıyan kısraklarla eşleşirse, bu chef-de-race üzerine akrabalık oluşturan nesillere imza atması olasıdır.

Bahsedilen Roberto akrabalığının başarılı olma olasılığı sorusuna verilebilecek en doğru örneklerden biri, Paddy O’Prado’nun baba kardeşi ve onunla aynı kısrak baba hattı, yani Roberto soyundan gelme, Kitten’s Joy isimli aygırdır.

Paddy O’Prado ile benzer soy çaprazlamasına sahip Kitten’s Joy’un (El Prado/Roberto cross) aygırlık kariyerine bakıldığında en iyi iki yavrusu Stephanie’s Kitten ve Big Blue Kitten’ın yanı sıra, Real Solution, Admiral Kitten, Sadler’s Joy, Holiday For Kitten ve Liquid Amber gibi, hepsi de grup yarışları kazanmış temsilcilerinde Roberto akrabalığı görmekteyiz. Kuşkusuz bu da Roberto hattına mensup kısrakların, tabi ki diğer etkenler de göz önüne alınarak Paddy O’Prado için değerlendirilebileceği öngörüsü taşımamıza yol açabilir.

El Prado’nun en iyi yavrularından biri olan Borrego’nun kısrak babasının ülkemizde de aygırlık kariyeri olan Strike The Gold oluşu, kuşkusuz bu aygırın temsilcilerinin Paddy O’Prado’yu tercih etmesi için gayet olumlu bir referans olabilir. Ayrıca bu aygırın Raise a Native hattından geliyor olması da, girizgahta yaptığımız Raise A Native hattı vurgusuna destekleyici bir veri konumunda kuşkusuz.

Yine El Prado’nun G2 galibi yavrusu Wesley, G3 galibi yavrusu Timo ve G3 galibi yavrusu Buffolo Man gibi temsilcilerinin kısrak babalarının, Strike The Gold’un baba kardeşleri olan Alysheba, Criminal Type ve Saratoga Six olduğunu eklemekte fayda var.

Paddy O’Prado, Blushing Groom’un oğullarından Nashwan ve Mt.Livermore’u barındıran anne soylarına sahip kısraklarla Rosie O’Prado ve Miss Segovia gibi başarılı taylar verdi.

Paddy O’Prado’nun babası El Prado’nun grup kazanmış taylarından Spanish Sun, Air Rocket ve Don Cavollo gibi temsilcilerinin kısrak babalarının da Blushing Groom oğulları olan Rainbow Quest, Runaway Groom ve Mt.Livermore olduğunu da notlarımıza ekleyelim. Bu isimlerden Mt.Livermore’un hem Paddy O’Prado’nun , hem de babası El Prado’nun sınıf aygır referanslarında karşımıza çıkması, anılan aygırın soy ağacında bulunduğu pedigrileri Paddy O’Prado için daha farklı bir gözle irdelenmesi anlamını yükleyebilir, dileyen yetiştiriciler için.

Paddy O’Prado ile benzer soy kurgusuna sahip Kitten’s Joy’un aygırlık kariyerinde, ülkemizde de aygırlık yapmış olan Unaccounted For temsilcisi ile G1 Big Blue Kitten’ı verdiğini görmekteyiz.

Yine bahse konu her iki aygırın da babası olan El Prado’nun en iyi ürünü olan Medaglio D’Oro’un kısrak babası olan Bailjumper da, Unaccounted For ile aynı hattan gelmektedir. Ayrıca Paddy O’Prado’un annesi Fun House’ın anne kardeşi ve G2 ve G3 galibi Early Flyer’ın baba hattının da babası Gilded aTime-Timeless Moment vasıtası ile Damascus’a ulaşması, vurgulamaya çalıştığımız bu etkeni destekleyici bir referans konumunda kuşkusuz.

Belirtilen referanslar da göz önüne alınarak, Damascus hattı ve özellikle Unacounted For temsilcileri , Paddy O’Prado’yu değerlendirmek isteyen yetiştiriciler için referans oluşturabilir.

Paddy O’Prado’nun babası El Prado, Sadler’s Wells temsilcisidir. Bu efsane aygırın da günümüzde bir çok temsilcisi var. Yine Paddy O’Prado’nun baba kardeşi Kitten’s Joy’un aygırlık referanslarında Sadler’s Wells kanı taşıyan kısraklarla başarılı ürünler verdiğini görmekteyiz. Divisidero, Kitten’s Dumplings, Sadler’s Joy, Granny’s Kitten gibi başarılı isimler, vurgulanmaya çalışılan Sadler’s Wells akrabalığına örnek oluşturabilir.

Ayrıca ülkemizde başarılı yarışlar koşan G3 galibi Yelpınarlı da, baba hattında El Prado’dan gelme olup, kısrak babası da Sun Music olduğu için, Sadler’s Wells üzerine 3*3 yakın akrabadır.

El Prado’nun dedesi Sadler’s Wells’in, özel bir anne nesline malik olması, Paddy O’Prado’nun aygırlık kariyerine pozitif manada farklı anlamlar kazandırabilir.

Özellikle Special, Thong nesillerinden günümüze ulaşan temsilcilerinin ürünleri dileyen yetiştiriciler Paddy O’Prado için değerlemeye alabilir. Özellikle Nureyev hattının muhtelif temsilcilerinin de bu manada olumlu katkı yapması muhtemeldir.

Nureyev’in oğlu Theatrical’ın, Oscar Performance ve onun tam kardeşi Oscar Nominated ve de Chiropractor gibi Kitten’s Joy’un grup kazanmış yavrularında kısrak babası olarak karşımıza çıktığını görmekteyiz.

Yine ülkemizde başarılı yarışlarını izlediğimiz Çakal Carlos da, El Prado hattından gelmedir ve kısrak onun da kısrak babası Theatricial’dır. Kuşkusuz Theatrical’ın soy ağacı farklı yönlerden de irdelenebilir, Paddy O’Prado ile ilgilenebilecek yetiştiriciler açısından.

Paddy O’Prado’nun anne neslin gayet kaliteli isimlere imza atmıştır. Şüphesiz bunların da soy ağaçlarını irdelemek doğru eşleşme adına sağlıklı bir veri tabanı oluşturulmasına yardımcı olabilecektir.

Paddy O’Prado’nun anne kardeşi Untapable, çok klas bir kısrak ve yarışı yaşamı başarılarla dolan bu dişinin babası Tapit’dir. Tapit de A.P.Indy oğlu Pulpit temsilcisidir.

İlginçtir, Paddy O’Prado’nun anne hattındaki çeşitli uzantılarda, bahse konu hattan gelen isimlerle sınıf ve kaliteli atlara katkı yaptığını görebiliriz. Tapizar, Pyro, Lonview Drew, War Echo gibi isimler belirtilen hatlardan gelmedir.

Ayrıca Paddy O’Prado temsilcisi Miss Segovia’nın kısrak babası Dixie Union’un da Dixieland Band temsilcisi olduğunu bilmekteyiz.

Kuşkusuz ülkemizde gerek A.P.Indy/Pulpit/Tapit hattı ve gerekse de Wild Again hattından şu an için aktif temsilcilerin sayısı, diğerlerine göre göreceli olarak daha azdır. Yine de Corinthian, General Quarters ve Offlee Wild temsilcileri zaman içinde Paddy O’Prado için değerlemeye alınabilir, tabi ki her zaman vurguladığımız gibi diğer soy etkenleri de göz önüne alınarak.

Ayrıca analizin bu bölümüne kadar anne neslinde zikrettiğimiz Early Flyer, Tapizar, Wild Wonder, Pyro ve ayrıca Olympio’nun da aygırlık kariyerinin olması, aygır yetiştiren bir familyaya sahip olduğunun bir göstergesi.

Paddy O’Prado’nun anne neslinde bizlere çok tanıdık bir isimde mevcuttur. Ülkemizde başarılı yarışlar koşan My Secret de aygır ile aynı anne neslinde buluşmaktadır (Bistro).

My Secret’in baba hattı Zanjero-Cherokee Run vasıtası ile Runaway Groom’a çıkar ki, bu etkiyi analizin başlarında Blushing Groom bahsinde vurgulamıştık. Şüphesiz Zanjero kızları Paddy O’Prado’yu ziyaret ederse olası eşleşme, My Secret ile belli oranlarda benzer soy kurgusu içerecektir.

Ayrıca Zanjero gibi Cheroke eRun oğlu olan Yonaguska temsilcileri de bu yaklaşım göz önüne alınırsa Paddy O’Prado için düşünülebilecek bir isim olabilir rahatlıkla.

Paddy O’Prado’nun, Storm Cat, Danzig, Nijinsky ve Northern Dancer hattından gelen farklı soylara mensup temsilcileri de, Paddy O’Prado’nun eşleşmelerinde için göz önüne alınabilir. Bunlar içinde özellikle ilk iki hat da çok zengin bir içeriğe sahip ve diğer soy etkenleri de önemli olacaktır, tutarlı bir analiz için.

Paddy O’Prado’nun babası El Prado, özel bir anne neslinden gelmektedir. Bunu değerlendirmek isteyen veya moda ifadesi ile Rasmussen etkisini önemseyen yetiştiriciler, bahse konu etki için Asi Siempre’nin pedigrisini referans alabilirler. G1 galibi El Prado temsilcisi Cap And Bells üzerine 3*4 akrabadır.

Analizin içinde vurgulamaya gayret ettiğimiz etkenler doğrultusunda ; Zanjero, Yonaguska, Runaway Groom, Mt.Livermore, Nashwan, Asakir, Rainbow Quest, Ramadan, Doyoun, River Special, Win River Win, My Volga Boatman,Lahib, Wolf, Pennine Walk, Bold Pilot,Ghathanfar, Devir, Velociraptor , Alydar, Strike The Gold, Victory Gallop, Fappiano, Unbridled, Unbridled’s Song, Royal Abjar, Elixir, West by West, Banknote,El Corredor, Mujtahid, Kris, Common Grounds, Shining Steel, Diesis, Always a Classic, Toccet, Dehere, Bosphorus, Marlin,El Gran Senor, Try My Best, Theatrical, Kaneko, Pressing, Dai Jin, Halicarnassus,Nursultan, Mountain Cat, Giant’s Causeway, Hennessy, Offlee Wild,Waajib, Fairy King, Revoque,Lear Fan, Fantastic Fellow, Loup Solitaire, Kris S,Dr.Fong, Silver Hawk, Red Bishop, Red Ransom, Sri Pekan, Unaccounted For, Majestic Endeavour, Karabeyhan, Pulpit, General Quarters, Accelerator, Distant Relative, Hoy,Gold Guard , Aspros, Gap Of Dunloe, Notebook, Charismatic, Grindstone, Dancing Brave, Sayf El Arab gibi aygırlar veya bunlara benzer hatlardan gelen aygırların temsilcileri ile Paddy O’Prado’nun nitelikli yavrulara imza atması olasıdır, teorik olarak ve tabi ki diğer soy etkenleri de göz önüne alınmak suretiyle.

PADDY O'PRADO SINIF KOŞU PERFORMANSLI YAVRULARI

 

 

 

AT İSMİ

KOŞU SINIFI

1.KISRAK BABASI

2.KISRAK BABASI

CHERRY WINE

2.G1

UNBRIDLED'S SONG

END SWEEP

SUTTON'S SMILE

3.G1

UNBRIDLED'S SONG

FOREST CAMP

SWEEPING PADDY

G3

UNBRIDLED'S SONG

END SWEEP

ABOVE FASHION

L

HOLLY BULL

CRAFTY PROSPECTOR

LET ME GO FIRST

3.G3

CHIEF SEATTLE

VICE REGENT

ED JOHNSON

L

MALAGRA

GUILTY CONSCIENCE

O'MAGGI

2.L

AFLEET ALEX

CORONADO'S QUEST

MISS SEGOVIA

3.L

DIXIE UNION

MT.LIVERMORE

GLITTER O'PRADO

2.L

GLITTERMAN

PREMIERSHIP

PRINCESS O'PRADO

2.L

MORE THAN READY

FORMAL GOLD

ROSIE O'PRADO

3.L

NASHWAN

THE MINSTREL

HALA

2.L

TRIPLE SEC

SPECIAL SECRET

 

 

 

 

EL PRADO SINIF KOŞU KAZANAN YAVRULARI

 

 

 

AT İSMİ

KOŞU SINIFI

1.KISRAK BABASI

2.KISRAK BABASI

MEDAGLIA D'ORO

G1

BAILJUMPER

SILENT SCREEN

KITTEN'S JOY

G1

LEAR FAN

L'ENJELOUR

WINTER MOMORIES

G1

SILVER HAWK

LITTLE CURRENT

BORREGO

G1

STRIKE THE GOLD

RAISE A CUP

ARTIE SCHILLER

G1

MAJESTIC LIGHT

NANTALLAH

SPANISH MOON

G1

RAINBOW QUEST

ILE DE BOURBON

PADDY O'PRADO

G1

PRIZED

CLASSIC GO GO

ASI SIEMPRE

G1

SILVER HAWK

SIR IVOR

SENOR WINGER

G2

KRIS S

SEA LWYER

LORD ADMIRAL

G2

TREMPOLINO

FORLI

JAMES STREET

G2

UNBRIDLED

VICE REGENT

GRASSY

G2

ROUSILLON

SHARPEN UP

WESLEY

G2

ALYSHEBA

TYRANT

SWEET AND READY

G2

STEADY GROWTH

NASHUA

SWINGIN ON ICE

G2

PLUCKED NICKLE

IMASMARTEE

EL SOPRANO

G2

ALLENS PROSPECT

AMERRICO

O'PRADO AGAIN

G2

PULPIT

FAPPIANO

SPANISH SUN

G2

RAINBOW QUEST

ILE DE BOURBON

FORT PRADO

G3

FORTUNATE PROSPECT

RAJA BABA

CHINDI

G3

ALYDAR

WAJIMA

EL CIELO

G3

GREAT ABOVE

CHIEFTAIN

EL PRADO ESSENCE

G3

QUADRATIC

BOLD FORBES

SHACONAGE

G3

GALLANTSKY

LEAD THE WAY

TIMO

G3

CRIMINAL TYPE

ELOCUTIONIST

SHIRES ENDE

G3

PURSUIT

T V COMMERCIAL

MR.LIVINGSTON

G3

NOBLE SAINT

GRAND CENTRAL

BUFFALO MAN

G3

SARATOGA SIX

TSUNAMI SLEW

NITE DREAMER

G3

GREAT ABOVE

RIVA RIDGE

DREAMING OF LIZ

G3

SILVER BUCK

QUACK

AIR ROCKET

G3

RUNAWAY GROOM

HAWAII

DON CAVALLO

G3

MT.LIVERMORE

FAPPIANO

GOLDEN CENTURY

G3

AMERICAN CHANGE

STALWART

ARTICLE RARE

G3

NUREYEV

SEA-BIRD

 

 

TOP